Κυριακή 21 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΚΟΒ Υμηττού του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση, που θα γίνει σήμερα Κυριακή και ώρα 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Υμηττού, με θέματα: Οι εξελίξεις στην Παιδεία και η πρόταση του ΚΚΕ. Η ένταση των ταξικών φραγμών στη μόρφωση. Η αξιολόγηση στην εκπαίδευση. Ενιαίο δωδεκάχρονο, δημόσιο, υποχρεωτικό σχολείο. Ενιαία ανώτατη εκπαίδευση.

- Η ΚΟΒ Πεύκης του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τον πόλεμο της «νέας τάξης», σήμερα Κυριακή, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του τρίτου Συνοικιακού Συμβουλίου (Χρ. Σμύρνης και Βίτσι).

Στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται οι περιοδείες - ομιλίες στελεχών της ΚΟΘ του ΚΚΕ σε εργασιακούς χώρους για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις:

- Η ΚΟΒ Χορτιάτη του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα τις θέσεις της ΚΕ του Κόμματος για τις επικείμενες νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές, σήμερα Κυριακή, στις 11 το πρωί στην Αίθουσα του Δημοτικού Διαμερίσματος. Ομιλητής θα είναι ο Χρήστος Κόφφας, γραμματέας της ΚΟΘ του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ