Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 - Κυριακή 5 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ
  • Το Σάββατο 4 Αυγούστου, στις 9 μ.μ., η ΚΟΒ Ερεσού Λέσβου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στην πλατεία του χωριού, στα καταστήματα «Καφενές» (Καραστρατής) και «Παράδοση» (Αϊσάμ), με μουσική από το λαϊκό συγκρότημα Μεσοτόπου.
  • Η KΟ του ΚΚΕ στην Πτολεμαΐδα και το Παράρτημα Πτολεμαΐδας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ τιμούν την εποποιία της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης με εκδήλωση το Σάββατο 4 Αυγούστου, στις 11 π.μ., στο χώρο του μνημείου της Εθνικής Αντίστασης, στη λαϊκή αγορά, στη μνήμη των 6 στελεχών του ΕΑΜ και του ΚΚΕ που δολοφονήθηκαν στις 5 Αυγούστου 1943 από τους ΠΑΟτζήδες συνεργάτες των Γερμανών.
  • Εκδήλωση τιμής και μνήμης διοργανώνουν το Παράρτημα Μεσσηνίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ την Κυριακή 5 Αυγούστου και ώρα 11 π.μ. στο Ξυλεργοστάσιο της Αρτεμισίας. Στη συγκεκριμένη θέση στις 5 Αυγούστου 1943 έγινε μάχη ενάντια στους Ιταλούς κατακτητές και ήταν η πρώτη επιχείρηση του αντάρτικου στο Μοριά ενάντια σε οχυρωμένο εχθρικό χώρο. Λεωφορείο για την εκδήλωση θα αναχωρήσει από την πλατεία Υπαπαντής Καλαμάτας, στις 9 π.μ., το πρωί της Κυριακής. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6944794213.
  • Την Παρασκευή 10 Αυγούστου, η ΚΟΒ Αγιάσου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στις 9 μ.μ. στην πλατεία αγοράς Αγιάσου.
  • Την Παρασκευή 17 Αυγούστου, στις 9 μ.μ., η ΚΟΒ Λ. Θερμής Λέσβου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στην αγορά του χωριού, με τα «Φώτα Απέναντι».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ