Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Επιμένει στη διεκδίκηση νέου κτιρίου του ΕΦΚΑ

Υπόμνημα στον διοικητή του ΕΦΚΑ, με το οποίο διεκδικεί την κατασκευή του νέου κτιρίου του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) στο ιδιόκτητο οικόπεδό του, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Ηπείρου στη Λάρισα, απέστειλε το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

Επισημαίνοντας ότι, με ευθύνη της διοίκησης του ΙΚΑ (νυν ΕΦΚΑ) και των εκάστοτε κυβερνήσεων, το πρόβλημα αυτό καρκινοβατεί επί 16 χρόνια, το ΕΚΛ απαιτεί:

-- Να σταματήσει κάθε διαδικασία παραχώρησης του ιδιόκτητου οικοπέδου του πρώην ΙΚΑ στον δήμο Λαρισαίων, όπως γράφτηκε στον τοπικό Τύπο.

-- Να σταματήσει κάθε ενέργεια για μετεγκατάσταση του ΕΦΚΑ στο εμπορικό κέντρο ΓΑΙΑ στη Φιλιππούπολη ή αλλού, γιατί δεν εξυπηρετεί από γεωγραφικής άποψης τη μεγάλη πλειοψηφία των ασφαλισμένων, που θα πρέπει να μετακινούνται είτε με τα αυτοκίνητά τους είτε χρησιμοποιώντας δύο τουλάχιστον γραμμές αστικής συγκοινωνίας.

-- Να προχωρήσει άμεσα τη δημοπράτηση και κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου που θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, όπως είχε αποφασισθεί και εξαγγελθεί από τη διοίκηση του ΙΚΑ, στο ιδιόκτητο οικόπεδό του στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Ηπείρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ