Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 - Κυριακή 12 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ και το ΤΣ Κεφαλονιάς και Ιθάκης της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ την Κυριακή 12 Αυγούστου, στις 8 μ.μ. στα Δαμουλιανάτα. Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ηρωικούς αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου πραγματοποιεί την Κυριακή 12 Αυγούστου, στις 11 π.μ. στη θέση Λέκκα, στο κοινοτάφιο των μαχητών του ΔΣ Σάμου, η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ.

-- Ιστορική εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια του ΚΚΕ πραγματοποιεί η ΤΟ Ρεθύμνου του ΚΚΕ, την Κυριακή 12 Αυγούστου στις 8 μ.μ., στις Μέλαμπες Ρεθύμνου, στην Πλατεία - Αμαξωτό. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει: Ομιλία από τον Ν. Μανουσάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Παρουσίαση ιστορικού, από τον Γ. Μπαγιαρτάκη, στέλεχος του ΚΚΕ. Προβολή ντοκιμαντέρ της ιστορίας του κινήματος στις Μέλαμπες. Ιστορική και φωτογραφική έκθεση. Απονομή επαίνων σε αγωνιστές και στις οικογένειές τους. Συναυλία με πολιτικά τραγούδια.

-- Η ΤΟ Σερρών διοργανώνει, το Σάββατο 18 Αυγούστου, στις 8 μ.μ., στην αυλή του δημαρχείου, στο Ροδολίβος, εκδήλωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις, η θέση του ΚΚΕ». Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Σιδηρόπουλος, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ