Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒASKET LEAGUE
Πάθος και ταχύτητα θέλει ο Μπλατ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τη φιλοσοφία του για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν ανέλυσε ο νέος τεχνικός της ομάδας Ντέιβιντ Μπλατ, με δηλώσεις του στο περιθώριο της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός τόνισε πως σκοπός είναι να παρουσιαστεί μια ομάδα που πάνω απ' όλα πάντα θα προσπαθεί, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στηριζόμενη στην ταχύτητα και στον μοντέρνο τρόπο παιχνιδιού. Δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από τη διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας το καλοκαίρι, διευκρινίζοντας πως πολύ δύσκολα θα γίνει πλέον άλλη προσθήκη, χωρίς όμως και να αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτό. Εκανε ειδική αναφορά στον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Σπανούλη, χαρακτηρίζοντάς τον έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες του ευρωπαϊκού μπάσκετ και δηλώνοντας χαρούμενος που θα συνεργαστεί μαζί του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η άφιξη του Αμερικανού Τζέιμς Γκιστ, που αναμενόταν χτες το βράδυ, απέμεινε προκειμένου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ από σήμερα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και να αρχίσει το κυρίως στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Η χτεσινή μέρα κύλησε με τη συνέχεια των ιατρικών εξετάσεων, όπου το δεύτερο γκρουπ παικτών, αποτελούμενο από τους Βουγιούκα, Λεκαβίτσιους, Μήτογλου, Παπαγιάννη, Λάνγκφορντ και Λασμέ, πέρασε τα εργονομικά τεστ.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Χτες, μια μέρα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, ο Ηφαιστος Λήμου ανακοίνωσε την ένταξη στην ομάδα των τριών νέων μεταγραφικών αποκτημάτων: Του Σωτήρη Μανωλόπουλου, του Αντουάν Ουίγκινς και του Σον Εβανς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ