Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε Σκόπελο, Τήνο και Λέσβο

Μόλις λίγες ώρες μετά την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Υδρα, ανάλογα αν και μικρότερης έκτασης προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ παρουσιάστηκαν στη Σκόπελο, την Τήνο αλλά και τη Λέσβο.

Στη Σκόπελο, η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε από τη βλάβη που προκλήθηκε στις 4 τα ξημερώματα εξαιτίας κεραυνού. Στην Τήνο οι συνεχείς διακοπές ρεύματος στο νησί προκάλεσαν σοβαρές επιπλοκές και δυσλειτουργίες σε όλες τις μονάδες αφαλάτωσης. Σύμφωνα με τον δήμο του νησιού, αναμένονταν στη διάρκεια της μέρας σταδιακές διακοπές στην παροχή ύδατος. Επίσης, ανακοίνωσε ότι θα ενημερώνει κάθε φορά που θα υπάρχουν νεότερες πληροφορίες και επισήμανε ότι επιφυλάσσεται να προβεί «σε κάθε νόμιμη και απαραίτητη ενέργεια σε βάρος της ΔΕΗ».

Χτες, από τις 5 το απόγευμα προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάστηκαν και στη Λέσβο. Αρχικά χωρίς ρεύμα έμεινε το ανατολικό κομμάτι της Λέσβου και στη συνέχεια η βλάβη επεκτάθηκε σε όλο το νησί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η διακοπή ρεύματος οφείλεται σε βλάβη που παρουσιάστηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ , πιθανότατα λόγω πτώσης κεραυνού.

Εξάλλου, σημαντικά ήταν τα προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας από την κακοκαιρία, τις δύο προηγούμενες μέρες. Χτες, στα Χανιά από τις ισχυρές βροχοπτώσεις πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά, στη Λαμία οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ σε Τρίκαλα, Πάτρα, Νάουσα και Πέλλα, οι βροχές προκάλεσαν σημαντικά προβλήματα και στην κυκλοφορία αλλά και σε σπίτια και καταστήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ