Τετάρτη 24 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
Ακόμα πάνε αναπληρωτές καθηγητές

Πρόκειται για εκπαιδευτικούς τεχνικών ειδικοτήτων που πέτυχαν στο διαγωνισμό, ενώ το υπουργείο προσλαμβάνει 232 αναπληρωτές γυμναστές

Ακόμα συνεχίζονται οι τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στα Λύκεια και ΤΕΕ της χώρας, παρόλο που έχει περάσει πάνω από ενάμιση μήνας και, άσχετα αν το υπουργείο ρίχνει το μπαλάκι στο ΑΣΕΠ, η πραγματικότητα είναι ότι χιλιάδες μαθητές χάνουν μαθήματα. Ετσι ανακοινώθηκαν χτες από το ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τους κλάδους των Εκπαιδευτικών Τεχνικών Ειδικοτήτων, που υπολείπονταν. Πρόκειται για τους κλάδους ΠΕ 12 Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων και Τοπογράφων ΠΕ 14 Ιατρών, Οδοντιάτρων, Φαρμακοποιών και Νοσηλευτικής, ΠΕ 14 Γεωπόνων και Δασολογίας και Φυσ. Περιβάλλοντος, ΠΕ 17 Πολιτικών και Τοπογράφων, ΠΕ 18 Φυτικής Παραγωγής, Ζωικής Παραγωγής, Ιχθυοκομίας-Αλιείας, Γεωργικών Μηχανών και Αρδεύσεων, Δασοπονίας, Διοίκησης Γεωργ. Εκμεταλλεύσεων και Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας και ΠΕ 18 Νοσηλευτικής και Μαιευτικής.

Οι 1.869 υποψήφιοι είχαν διαγωνιστεί για 1.422 θέσεις. Από αυτές, 362 έμειναν κενές ενώ το γενικό ποσοστό επιτυχίας ήταν 19.75%. Με βάση την κατάταξη των υποψηφίων και τον αριθμό των θέσεων που προκηρύχτηκαν προέκυψαν οι σχετικοί πίνακες ανά κλάδο που αποστέλλονται για ανάρτηση στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και Επαρχεία της χώρας. Από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων αυτών στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και Επαρχεία της χώρας αρχίζει η δεκαήμερη προθεσμία υποβολής ενστάσεων από τους υποψηφίους.

Ολοι οι πίνακες καθώς επίσης και στατιστικά στοιχεία, που αφορούν στο σύνολο του διαγωνισμού, μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: www.asep.gr.

Διορισμοί αναπληρωτών γυμναστών

Χτες το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα ονόματα 232 αναπληρωτών εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής του Πίνακα Α (με 16μηνη προϋπηρεσία). Σύμφωνα με το υπουργείο, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες από τη δημοσίευση των ονομάτων στον Τύπο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την περιοχή διορισμού τους και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου: www.ypepth.gr.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ