Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Στο Καυταντζόγλειο το Αρης - ΑΕΛ

Τη διεξαγωγή του αγώνα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μεταξύ Αρη και ΑΕΛ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο την Κυριακή 2 Σεπτέμβρη ανακοίνωσε επίσημα χτες η Super League. Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα του Αρη, το «Κλ. Βικελίδης», λόγω εργασιών που δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Στο μεταγραφικό πεδίο, ο Μανώλης Σιώπης είναι και επίσημα παίκτης του Αρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο παίκτης ανήκε στον Ολυμπιακό, ωστόσο αγωνίστηκε δανεικός σε Πλατανιά και Πανιώνιο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.: Στην απόκτηση του Αιγύπτιου Μαχμούντ Σικαμπάλα με τη μορφή δανεισμού προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης, όπως ανακοίνωσε χτες η ΠΑΕ. Ο 32χρονος παίκτης, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, παραχωρήθηκε δανεικός από την ομάδα του, τη Ζάμαλεκ, με την οποία πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του.

ΑΕΛ: Την προσθήκη του Ισπανού μπακ Νοέ Ακόστα ανακοίνωσε η Λάρισα, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος από τη ρουμανική Πετρολούλ και τη θεσσαλική ομάδα να κινείται άμεσα για να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο 34χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους Ολυμπιακό Βόλου, Αρη, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ