Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μαχητική παρέμβαση στη φιέστα του υπουργείου Υγείας

Από τη χτεσινή παρέμβαση στην κυβερνητική φιέστα

MotionTeam

Από τη χτεσινή παρέμβαση στην κυβερνητική φιέστα
Μαχητική παρέμβαση στη φιέστα που οργάνωσε χτες το υπουργείο Υγείας στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, για τον «Δημόσιο απολογισμό του κυβερνητικού έργου στην Υγεία και τις πολιτικές προτεραιότητες στη μεταμνημονιακή περίοδο», πραγματοποίησαν συνδικαλιστές και εργαζόμενοι από το χώρο της Υγείας, μαζί με εκπροσώπους των συνταξιουχικών οργανώσεων.

Με συνθήματα όπως «Δώστε λεφτά για την Υγεία και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία», υποδέχθηκαν αγωνιστικά την πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Οι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν την πολιτική της κυβέρνησης και απαίτησαν αποκλειστικά δημόσιο, δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας, αύξηση της χρηματοδότησης, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Αργότερα, παρέμβαση από το βήμα της εκδήλωσης έκανε η Ελένη Μπακιρλή, στέλεχος του ΠΑΜΕ, εκλεγμένη στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ. Κατήγγειλε την πολιτική της υποχρηματοδότησης, την έλλειψη προσωπικού, τη γενίκευση της ελαστικής απασχόλησης, αλλά και τη «μεταρρύθμιση» στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, με την οποία μπαίνουν νέοι «κόφτες» για τους ασφαλισμένους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ