Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
Στον τελικό του ατομικού η Κελαϊδίτη

Σπουδαία πρόκριση στον σημερινό τελικό του σύνθετου ατομικού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμιστικής Γυμναστικής που διεξάγεται στη Σόφια πέτυχε η Ελένη Κελαϊδίτη. Μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων οργάνων στα προκριματικά, η 18χρονη πρωταθλήτρια συγκέντρωσε συνολικά 52.800 βαθμούς και προκρίθηκε ως 14η από την 24άδα των αθλητριών που πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Στο τέταρτο και τελευταίο μέρος του προκριματικού, που αφορούσε τη συμμετοχή στις κορύνες, η Κελαϊδίτη, αν και αγωνίστηκε στο άθλημα όπου θεωρείται πιο δυνατή, δεν κατάφερε να μπει στην οκτάδα για τον τελικό του οργάνου, καθώς συγκέντρωσε 17.500 βαθμούς, οι οποίοι την άφησαν αρκετά πίσω (18η).

Στον σημερινό τελικό του σύνθετου ατομικού (14.00 - 20.00), η Ελληνίδα αθλήτρια θα συμμετάσχει στον πρώτο όμιλο (14.00 - 17.00), με στόχο την παραμονή της στο «τοπ 15». Στον αγώνα για την τελική κατάταξη λαμβάνονται υπόψη οι τέσσερις βαθμολογίες στα ισάριθμα όργανα.

Η ώρα του ανσάμπλ

Με στόχο να βρεθούν μέσα στην 24άδα του τελικού, οι αθλήτριες της Εθνικής ανσάμπλ ρίχνονται αύριο Σάββατο στα προκριματικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Την ομάδα αποτελούν οι: Χρύσα Μουτάφη, Ζωή Ντίτσιου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ιωάννα Τζιατζιά, Χρυσάνθη Αθανασακοπούλου, Αύρα Ντούρο.

Η Εθνική θα συμμετάσχει στον πρώτο από τους δύο ομίλους των προκριματικών (13.00 - 16.00 ώρα Ελλάδας), όπου θα παρουσιάσει τα προγράμματά της στα 5 στεφάνια και στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια. Η τελική κατάταξη θα προκύψει από το άθροισμα της βαθμολογίας στα δύο προγράμματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ