ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Ζητούμενο η καλή εικόνα
Παρασκευή 12 Οχτώβρη 2018

Με στόχο να πάρει ρεβάνς για την ήττα της την προηγούμενη αγωνιστική, η Εθνική ομάδα υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ την Ουγγαρία (21.45 - Cosmote Sport 1/Εpsilon TV) για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' κατηγορίας του UEFA Nations League. Με μέχρι τώρα απολογισμό μία (δύσκολη) νίκη επί της Εσθονίας και την ήττα στη Βουδαπέστη, η Εθνική επιδιώκει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο απ' ό,τι στις προηγούμενες υποχρεώσεις της. Παράλληλα, με νίκη να ξαναμπεί σε θέση ισχύος στο κυνήγι της πρωτιάς στον όμιλο, που δίνει άνοδο στη Β' κατηγορία αλλά και ελπίδες για μια θέση στο Euro 2020 μέσω των πλέι οφ της κατηγορίας, που θα γίνουν το Μάρτη του 2020 και αφού θα έχουν μεσολαβήσει τα προκριματικά του Euro.

Παρά τα προβλήματα με τους τραυματισμούς βασικών στελεχών της ομάδας τα οποία χρειάστηκε να αντιμετωπίσει εξαρχής και στην εξέλιξη της προετοιμασίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Εθνική τόσο απόψε όσο και στις 16/10 απέναντι στη Φινλανδία θα δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Η ομάδα πήρε το μάθημά της στη Βουδαπέστη, διαβεβαίωσε, και σήμερα οι διεθνείς θα πρέπει να εμφανιστούν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, διορθώνοντας τα λάθη που έγιναν στο προηγούμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Ιδιαίτερα στάθηκε στον τομέα της αμυντικής λειτουργίας, που «πλήγωσε» την ελληνική ομάδα, και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα αυτήν τη φορά.

Eurokinissi

Ρεβάνς για την ήττα στη Βουδαπέστη θέλει απόψε η Εθνική
Στο μέτωπο των τραυματισμών, αμφίβολος θα παραμείνει μέχρι την τελευταία στιγμή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίο εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης όλη τη βδομάδα. Πολύ πιθανό κρίνεται το να προφυλαχθεί ο παίκτης ενόψει του αγώνα στη Φινλανδία.