Παράσταση για παιδιά
Σάββατο 20 Οχτώβρη 2018 - Κυριακή 21 Οχτώβρη 2018

Από τις παραστάσεις της ομάδας «Τρομπετίνι»
Ραντεβού με τους μικρότερους φίλους του δίνει το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ αυτό το Σάββατο, 20 Οκτώβρη, όπου στις 18.45 η ομάδα «Τρομπετίνι» θα παρουσιάσει το έργο της «Οι Μουσικοί της Βρέμης & η Τόλμη των Παραμυθιών», βασισμένο στο αντίστοιχο έργο των αδερφών Γκριμ. Πρόκειται για μια διασκευή της ομάδας «Τρομπετίνι», με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια.

Τέσσερις «μουσικοταξιδευτές» επί σκηνής, πλαισιωμένοι με υπέροχες κούκλες που φιλοτέχνησε ειδικά για την παράσταση το Κουκλοθέατρο Λαμίας, θα μεταφέρουν μικρούς και μεγάλους στον παραμυθένιο κόσμο των αδερφών Γκριμ. «Πρωταγωνίστρια» μια κούκλα με το όνομα Τόλμη, που ζωντανεύει μόνο στα όνειρα των παιδιών και μετατρέπει το δωμάτιο ενός παιδιού σε χώρο δράσης του παραμυθιού και τα παιχνίδια σε ήρωες της ιστορίας, για να ξεκινήσει το... ταξίδι για τη Βρέμη!

Η ομάδα «Τρομπετίνι» δίνει ξανά ραντεβού με τους μικρούς φίλους του Στεκιού το Σάββατο 10 Νοέμβρη, με το έργο «Το σύννεφο της Ανατολής», βασισμένο στο «Ερωτευμένο Σύννεφο» του Ναζίμ Χικμέτ.