ΠΕΡΑΜΑ
Συνεχίζονται οι αγώνες ενάντια στα καζάνια του θανάτου
Σάββατο 3 Νοέμβρη 2018 - Κυριακή 4 Νοέμβρη 2018

INTIME NEWS

Από την κινητοποίηση της Παρασκευής
Το σύνθημα «Εξω τα καζάνια του θανάτου» ήχησε και το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην εργατούπολη του Περάματος, από εργαζόμενους, γονείς, μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της πόλης, στη διάρκεια της αγωνιστικής κινητοποίησης που διοργάνωσαν η Ενωση Γονέων Συλλόγων Περάματος και η Αγωνιστική Επιτροπή Κατοίκων Περάματος.

Κάλεσμα στην κινητοποίηση είχαν απευθύνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κερατσινίου - Περάματος «Ν. Πλουμπίδης», ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου, που συμμετείχε στο πλαίσιο 3ωρης στάσης εργασίας, η Λαϊκή Επιτροπή Περάματος, ο Σύλλογος «Εστία της Γυναίκας» (ΟΓΕ) κ.ά.

Η κινητοποίηση ήταν συνέχεια του αγώνα που δίνει ο λαός του Περάματος διεκδικώντας την άμεση μετεγκατάσταση των εταιρειών πετρελαιοειδών εκτός οικιστικού ιστού, με όλα τα απαραίτητα μέτρα για το περιβάλλον, και ο χώρος που σήμερα καταλαμβάνουν να αποδοθεί στο λαό του Περάματος, να μετατραπεί σε χώρο πρασίνου και ανάσας για τις εργατικές - λαϊκές οικογένειες, χωρίς επιχειρηματική δραστηριότητα, με ευθύνη του κρατικού προϋπολογισμού.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την κινητοποίηση στο φύλλο της Τρίτης 6/11