Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Καισαριανής
Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2018

Το 3ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Καισαριανής ξεκινά τις παραστάσεις του. Για ακόμα μια χρονιά οι κάτοικοι της Καισαριανής αλλά και άλλων περιοχών θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν θεατρικές παραστάσεις που με αγάπη έχουν επιμεληθεί ερασιτεχνικές ομάδες. Με αυτήν την πρωτοβουλία, ο δήμος Καισαριανής δίνει βήμα σε θεατρικές ομάδες που με μεράκι προάγουν τον πολιτισμό, αλλά και τη δυνατότητα στο κοινό, με ελεύθερη είσοδο, να έρθει σε επαφή με τη μορφή της θεατρικής τέχνης.

Η πρώτη παράσταση που θα ανέβει είναι «Η αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη από τη Θεατρική ομάδα «ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ», την Κυριακή 2 Δεκέμβρη, στις 20.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων δημαρχείου Καισαριανής (Βρυούλων & Κλαζομενών).

Λίγα λόγια για το έργο: Το έργο εκτυλίσσεται σε μια αυλή σε λαϊκή γειτονιά στο συνοικισμό του Βύρωνα τη δεκαετία του '50. Βασικό μοτίβο του έργου το αίσθημα της φυγής που διακατέχει όλα τα πρόσωπα: Φυγή από την πραγματικότητα, την πατρίδα, την ανέχεια, από την ίδια τη ζωή και τέλος η υπέρτατη φυγή, η φυγή από την αυλή.