Τελευταίες παραστάσεις για την «Οδό Αβύσσου, αριθμός 0»
Σάββατο 5 Γενάρη 2019 - Κυριακή 6 Γενάρη 2019

Ολοκληρώνεται στις 13 του Γενάρη, όπως ήταν προγραμματισμένο, η παράσταση «Οδός Αβύσσου, αριθμός 0» του Μενέλαου Λουντέμη, η οποία αγαπήθηκε από το κοινό και επαναλήφθηκε για δεύτερη σεζόν στο θέατρο «Olvio Theater» (Φαλαισίoυ 7, Γκάζι, τηλ. 210.3414.118).

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη και θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου βασίζεται στο βιβλίο του πολυδιαβασμένου Μενέλαου Λουντέμη, ένα βιωματικό κείμενο για τα πάθη όσων έζησαν τη φρίκη της εξορίας. Σε μια εποχή που τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονται διεθνώς, η παράσταση «Οδός Αβύσσου, αριθμός 0» απευθύνεται στο κοινό κάθε ηλικίας με το πιο επίκαιρο ερώτημα: Μπορούμε να πιστεύουμε σ' έναν καλύτερο κόσμο, όταν η ελευθερία καταπατείται και ο φασισμός θεριεύει; Οι δύο ήρωες, ο Παναής και ο Γιώργης, δυο «αμετανόητοι» κομμουνιστές, δεν θα σταματήσουν να πιστεύουν ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει και να γίνει καλύτερος.

Μουσική - κιθάρα: Νότης Μαυρουδής. Σκηνικά: Ντέιβιντ Νεγρίν.

Σχεδιασμός φωτισμού: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. Κοστούμια: Μαρία Παπαδοπούλου. Σκηνοθεσία Video: Γιώργος Κορδέλλας. Φωτογραφία: Γιάννης Πρίφτης.

Παίζουν: Χάρης Μαυρουδής, Δημήτρης Μαύρος, Χριστόδουλος Στυλιανού, Νότης Παρασκευόπουλος, Στέλιος Γεράνης. Τη φωνή του «δανείζει» ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 21.00, Σάββατο 19.00, Κυριακή 18.00. Μπορείτε να εξασφαλίσετε τις θέσεις σας μέσω της viva.gr και του ταμείου του θεάτρου.