ΑΘΗΝΑ
Καθημερινές συσκέψεις και συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών
Σάββατο 19 Γενάρη 2019 - Κυριακή 20 Γενάρη 2019

Από σύσκεψη στο 1ο Διαμέρισμα
Συνεχίζονται με επιτυχία οι συσκέψεις και οι συγκεντρώσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις γειτονιές του δήμου της Αθήνας με τη συμμετοχή αγωνιστών, εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, ανέργων και νεολαίας, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους και νεολαίους, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μάη.

Μέσα από τη συζήτηση για τις εξελίξεις, για την πολιτική της δημοτικής αρχής, που συμπληρώνει την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και για τη δράση του συνδυασμού, για τις παρεμβάσεις του για τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα στην πρωτεύουσα, μεταφέρεται το κάλεσμα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού.

Το πρόγραμμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συνεχίζεται τις επόμενες μέρες με νέες συγκεντρώσεις, με περιοδείες σε τόπους δουλειάς, επαφές με συλλόγους, σωματεία και μαζικούς φορείς.

Υπενθυμίζεται ότι αυτός ο πρώτος γύρος πολιτικής δραστηριότητας θα ολοκληρωθεί στις 29 του Γενάρη, με συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Αθήνας, όπου θα μιλήσουν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι εξής συσκέψεις, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό:

Το Σάββατο 19 Γενάρη, στις 6 μ.μ., στο Πολύγωνο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Αθηναίων (Καρολίδου 2 και Βαφειοχωρίου).

Στο 5ο Διαμέρισμα
Την Κυριακή 20 Γενάρη, στις 11 π.μ., στη Γούβα, στην καφετέρια «Αιγαίο» (πλ. Πλυτά) και στις 7 μ.μ., στο Παγκράτι, στο καφενείο «Πουρναρούσα» (πλ. Πλαστήρα).

Το Σάββατο 26 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στον Κολωνό, στην αίθουσα του 4ου δημοτικού διαμερίσματος Αθήνας (Λένορμαν και Αλεξανδρείας).