Οι στρατιωτικοί και το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας να στηρίξουν το ΚΚΕ
Πέμπτη 21 Φλεβάρη 2019

Ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α., μέλος της Επιτροπής για τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφέρθηκε τόσο στη μετατροπή όλης της χώρας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε απέραντη ΝΑΤΟική βάση, όσο και στη στοίχιση της ΝΔ και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων σε αυτά τα προτάγματα. Και απευθυνόμενος στους στρατιωτικούς εν ενεργεία, στους στρατευμένους, στους απόστρατους, στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, σημείωσε ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχεται από λαϊκές, εργατικές και αγροτικές οικογένειες, καλώντας τους να ενημερωθούν και να προβληματιστούν «με τη θέση μας ότι η ειρήνη, η σταθερότητα και η ασφάλεια δεν μπορούν να υπάρξουν στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, της ΕΕ. Να μη νομιμοποιήσετε στη συνείδησή σας τη συμμετοχή των ΕΔ σε αποστολές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, εκτός συνόρων. Να απειθαρχήσετε αν ποτέ διαταχθείτε να ταχθείτε απέναντι στον ελληνικό λαό, τους εργαζόμενους, τα αδέρφια σας, τους φίλους σας, όπως έγινε και στη διάρκεια της χούντας. Να έρθετε κοντά μας, να συζητήσουμε, να γνωριστούμε».

Κάλεσε σε στήριξη του ΚΚΕ, λέγοντας ότι «είναι η μόνη δύναμη που εκφράζει τον γνήσιο λαϊκό πατριωτισμό. Είναι η μόνη καθαρή πατριωτική επιλογή στον αγώνα και τις εκλογές.

Καλούμε το προσωπικό των ΕΔ και των ΣΑ, επίσης, να αντιταχθεί και να απομονώσει τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, στηρίζοντας και στις εκλογές το ΚΚΕ. Με ισχυρό ΚΚΕ μπορεί ο λαός να γκρεμίσει τη ναζιστική Χρυσή Αυγή από την τρίτη κοινοβουλευτική θέση.

Στην Αιτωλοακαρνανία των ηρωικών παραδόσεων και αγώνων συνεχίζουμε.

Με ισχυρό ΚΚΕ παντού, ανοίγουμε τον δρόμο για μια νικηφόρα πορεία.

Για μια Ελλάδα της προκοπής, χωρίς βάσεις, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο μας».