«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Σε χωριά της Λέσβου ο Σταύρος Τάσσος
Πέμπτη 7 Μάρτη 2019

Περιοδεία στα χωριά Τρίγωνα, Πλαγιά και Πλωμάρι πραγματοποίησε ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. Οι κάτοικοι των χωριών, σε συνδυασμό με τα γενικότερα προβλήματα της φτώχειας τους, που στην περιοχή τους εντείνονται από τη σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή της ελαιοπαραγωγής λόγω δάκου, εξέφρασαν την οργή τους για την κυβερνητική πολιτική.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Τάσσος τούς παρότρυνε να μετατρέψουν την αναγνώριση στη συνέπεια του ΚΚΕ σε ενεργή στήριξη στο Κόμμα και στη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε όλες τις εκλογικές μάχες, δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές, και εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν. Να το κάνουν αυτό γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που στην πράξη είναι αντίθετο με τις αντιλαϊκές πολιτικές που υπερασπίζονται όλα τα άλλα κόμματα, είτε βρίσκονται στην κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση.

Οπως ανέφερε ο Στ. Τάσσος, την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων την έκαναν πράξη οι κομμουνιστές δήμαρχοι σε Πάτρα, Χαϊδάρι, Καισαριανή, Πετρούπολη και Ικαρία. Γι' αυτό πρέπει να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ σε όλους τους δήμους και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ώστε ο λαός να κάνει ένα βήμα να καταλάβει τη δύναμή του, για να διεκδικήσει μέτρα ανακούφισης αλλά και την ικανοποίηση των αναγκών του.