ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Τετάρτη 14 Νοέμβρη 2001

Kωστούλα Ζαφειροπούλου
Φωτ.2

Συμπληρώνονται στις 19 Νοέμβρη 15 χρόνια από το θάνατο της πολυαγαπημένης μητέρας μας ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ Γ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Στη μνήμη της καθώς και στη μνήμη του πολυαγαπημένου πατέρα μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

Λούλα και Θόδωρος Διακουμής

* * *

Φωτ.

Οι αδελφές Δροσίνα και Κλεονίκη Μακρή - Σωτηρίου προσφέρουν στο ΚΚΕ 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Ερμιόνης, στη μνήμη του πατέρα τους ΦΩΤΙΟΥ ΜΑΚΡΗ - ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα για την υπεράσπιση των ιδανικών του Κόμματος.

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΑΡΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω στο ΚΚΕ 5.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου.

Παναγιώτα Λιάρου

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή του ΚΚΕ ΚΩΣΤΑ ΧΑΛΙΩΤΗ η οικογένειά του προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση 50.000 δρχ., μέσω ΝΕ Φθιώτιδας.

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 40 μέρες από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο σύντροφος και φίλος ΣΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο προσφέρουμε 25.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων.

Γιώργος και Ξένη Παπαντωνίου

* * *

Η Αγγελική Γρ. Δεφοράνα προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Ληξουρίου 40.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και 25.000 δρχ. για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη» στη μνήμη του συζύγου της ΓΡΗΓΟΡΗ, ο οποίος ως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΣΙΑΡΗ, αντάρτη του ΕΛΑΣ στην Κατοχή, η αδερφή του Ευαγγελία προσφέρει 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και 5.000 δρχ. για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

* * *

Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που έφυγε ο αταλάντευτος αγωνιστής ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, μέλος του ΚΚΕ.

Γιώργος Ζαφειρόπουλος
Στη μνήμη του προσφέρω 40.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

Βασίλης Πρεκεζές

* * *

Στη μνήμη των αξέχαστων γονιών μου ΧΡΗΣΤΟΥ και ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗ, οι οποίοι στάθηκαν ακλόνητοι ως την τελευταία στιγμή της ζωής τους στα ιδανικά του σοσιαλισμού, ο πατέρας μου ως μέλος του ΚΚΕ από το 1930 και η μητέρα μου ως οπαδός του Κόμματος, προσφέρω 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ιερόθεου - Ανθούπολης Περιστερίου.

Μαρία Κονδύλη



Σάκης Πολίτης