Σήμερα η μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας στο Θησείο με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσουν κι άλλοι υποψήφιοι, ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες

Πέμπτη 9 Μάη 2019

Σήμερα Πέμπτη είναι η μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας που διοργανώνει η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ, στις 8.30 μ.μ., στον πεζόδρομο του Θησείου (πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ «Θησείο»).

Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης οι: Σεμίνα Διγενή, υποψήφια ευρωβουλευτής, Λορέντζο Λανγκ, Γραμματέας της ΚΕ του Μετώπου Κομμουνιστικής Νεολαίας - Ιταλία και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος - Ιταλία, καθώς και νέοι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι: Μανόλης Ανδρουλιδάκης (που κάνει και την ενορχήστρωση), Ρίτα Αντωνοπούλου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Δώρος Δημοσθένους, Στάθης Δρογώσης, Παντελής Θαλασσινός, Βιολέττα Ικαρη, Πολυξένη Καράκογλου, Βαγγέλης Κορακάκης, Μαριώ, Σωτήρης Μπαλλάς, Πέννυ Μπαλτατζή, Μιρέλα Πάχου, Πυξ Λαξ, Γιώργος Σαρρής, Γιώργης Χριστοδούλου.

Η ΚΝΕ απευθύνει στη νέα γενιά κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην εκδήλωση, τιμώντας την 9η Μάη με το πραγματικό της νόημα, αυτό της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών και όχι τα κάλπικα μηνύματα της ΕΕ, που θέλουν να διαστρεβλώσουν το νόημα της μέρας, μετατρέποντάς την σε μέρα ύμνησης της λυκοσυμμαχίας. Γι' αυτό και στο Θησείο σήμερα οι νέοι θα βροντοφωνάξουν ένα δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ, που είναι το πιο δυνατό ΟΧΙ στην ΕΕ της φτώχειας, των μνημονίων, των πολέμων!


Θα είναι το μεγάλο νεολαιίστικο ραντεβού των νέων που δεν βολεύονται με την κατάσταση που ζουν και το μέλλον που τους ετοιμάζουν, που έχουν αιτήματα και παλεύουν για τις σύγχρονες ανάγκες τους. Θα συναντηθούν νέοι εργαζόμενοι και άνεργοι που διεκδικούν να δουλεύουν με ανθρώπινα ωράρια και αξιοπρεπή μισθό, φοιτητές και σπουδαστές που δεν ανέχονται να βάζουν διαρκώς το χέρι στην τσέπη για τις σπουδές τους και να ζουν με την αγωνία για το αβέβαιο εργασιακό τους μέλλον, μαθητές που και το προηγούμενο διάστημα έδωσαν τη μάχη ενάντια στο νόμο για το Λύκειο, πάλεψαν για ένα σχολείο που «να μορφώνει και όχι να εξοντώνει». Δυναμώνοντας τους αγώνες τους, διεκδικώντας να είναι σε καλύτερη θέση την επόμενη μέρα των εκλογών, ορθώνοντας ανάστημα για να κατακτήσουν όλα όσα τους στερεί το σημερινό σάπιο σύστημα, η ΕΕ και οι κυβερνήσεις του, οι νέοι ανταμώνουν σήμερα στη μεγάλη συγκέντρωση της ΚΝΕ, για να δείξουν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ.