EΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
«Κάνε το δικαίωμά σου στην άθληση κριτήριο ψήφου»!

Εξορμήσεις σε χώρους άθλησης ενόψει των εκλογών, με το κάλεσμα για ισχυρό ΚΚΕ

Τετάρτη 15 Μάη 2019

Από παλιότερο αθλητικό τουρνουά της ΚΝΕ
«Κάνε το δικαίωμά σου στην άθληση κριτήριο ψήφου. Δυνάμωσε τη δύναμή σου, ψήφισε ΚΚΕ»! Με αυτό το κάλεσμα, η Επιτροπή Αθλητισμού του ΚΣ της ΚΝΕ, μαζί με εδαφικές ΟΒ της ΚΝΕ και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, εξορμά σε αθλητικούς χώρους σε γειτονιές της Αττικής.

Αναλυτικά, εξορμήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες στις 7 μ.μ. ως εξής: Αύριο Πέμπτη στο Αλσος Βεΐκου, Παρασκευή 17/5 στα γήπεδα της Γκράβας και τα γήπεδα του ΤΕΦΑΑ, Σάββατο 18/5 στη Χωράφα στο Περιστέρι, Κυριακή 19/5 στα γήπεδα της Αμφιάλης στο Κερατσίνι. Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Αθλητισμού του ΚΣ της ΚΝΕ σημειώνει:

«Σε αυτές τις εκλογές κάνε κριτήριο ψήφου την ίδια σου τη ζωή, κάνε κριτήριο ψήφου το δικαίωμά σου στην άθληση. Στις τρεις κάλπες που θα στηθούν, η επιλογή σου πρέπει να είναι δυνατό ΚΚΕ παντού για δυνατή εργατική αντιπολίτευση, για να δυναμώσει η φωνή της ελπίδας και της προοπτικής.

Η Φυσική Αγωγή, η σωματική άσκηση, η ενασχόληση με τον αθλητισμό αποτελεί ανάγκη και ταυτόχρονα δικαίωμα του λαού και της νεολαίας. Η συμμετοχή στην άθληση έχει γίνει μία ακριβή πολυτέλεια, ενώ οι χώροι όπου κάποιος μπορεί να αθληθεί είναι δυσεύρετοι και στην πλειοψηφία τους παρατημένοι. Οι κατευθύνσεις που χρόνια τώρα προωθούνται από την ΕΕ και υλοποιούν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, έχουν μετατρέψει μία βασική ανάγκη για τη νεολαία σε δυνατότητα που εξαρτάται από την τσέπη του καθένα.

Σε αυτές τις εκλογές έχεις την ευκαιρία να δώσεις μία δυνατή απάντηση:

Με δυνατό ΚΚΕ την επομένη των εκλογών:

Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους. Είναι δικαίωμα για τους πολλούς. Κάνουμε τη διαφορά με δυνατό ΚΚΕ».