Σε σύσκεψη με ηθοποιούς μίλησε ο Ν. Σοφιανός
Πέμπτη 6 Ιούνη 2019

Σε σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Ηθοποιών Αττικής για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και για την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές μίλησε χτες ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη σύσκεψη, όπου παρευρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί, αρκετοί από τους οποίους είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα συστράτευσης που είχε απευθύνει το Κόμμα το τελευταίο διάστημα μπροστά στην τριπλή εκλογική μάχη του Μάη, ο Ν. Σοφιανός ανέλυσε τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος. Ανέδειξε την ξεχωριστή συμβολή που μπορούν να έχουν οι άνθρωποι του Πολιτισμού και σε αυτήν τη μάχη, των εκλογών. Επισήμανε ότι το κριτήριο της ψήφου, όπως και στις προηγούμενες εκλογές, είναι το αν ο λαός με την επιλογή του θα δώσει συνέχεια στο δρόμο που τον έφερε στη σημερινή κατάσταση, ή θα ανοίξει το δρόμο της αντεπίθεσης, της χειραφέτησης από αυτήν την πολιτική.

Ακολούθησε πλούσια συζήτηση με τους συγκεντρωμένους και μεταξύ άλλων το λόγο πήραν, καταθέτοντας σκέψεις για την ενίσχυση της παρέμβασης του Κόμματος στο λαό, οι ηθοποιοί Δημήτρης Καταλειφός, Φίλιππος Σοφιανός, Γιάννης Καλατζόπουλος, Χρήστος Κάλοου και Δημήτρης Τζουμάκης. Παρευρέθηκαν επίσης ανάμεσα σε άλλους ο Γιώργος Κιμούλης, η Νικολέτα Βλαβιανού, ο Παύλος Ορκόπουλος, η Μαίρη Ραζή, ο Γιώργος Ηλιόπουλος και η Λίλα Καφαντάρη.