ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Με το ΚΚΕ για να δυναμώσει η διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας

Στην Καρδίτσα βρέθηκε χτες η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος

Πέμπτη 27 Ιούνη 2019

Από τη σύσκεψη στο νοσοκομείο
Σύσκεψη με μαζική παρουσία εργαζομένων και εκπροσώπων φορέων πραγματοποιήθηκε χτες στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου μίλησε η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος, στο πλαίσιο επίσκεψής της στην πόλη.

Τη σύσκεψη άνοιξε ο Εκτορας Γάζος, γιατρός, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Καρδίτσας και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στο νομό.

Στην ομιλία της η Αλέκα Παπαρήγα αναφέρθηκε στις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, ιδιαίτερα στο χώρο της Υγείας, και τόνισε την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιούλη, ώστε να δυναμώσει η διεκδίκηση των δικαιωμάτων του λαού, μεταξύ αυτών και του δικαιώματος στην αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία.

Είχε προηγηθεί συνάντηση κλιμακίου της ΤΕ Καρδίτσας και της Αλέκας Παπαρήγα με τον διοικητή του νοσοκομείου, όπου τέθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την υποχρηματοδότηση και τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.

Το βράδυ η Αλέκα Παπαρήγα μίλησε στη μαζική κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καρδίτσα, αναλυτικό ρεπορτάζ από την οποία θα δημοσιευτεί σε επόμενο φύλλο του «Ριζοσπάστη».

Το πρόγραμμα της Αλέκας Παπαρήγα τις επόμενες μέρες

Σήμερα και τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα της Αλέκας Παπαρήγα περιλαμβάνει:

-- Σήμερα Πέμπτη, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Βόλο, στην παραλία (Αχίλλειον). Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Κώστας Στεργίου, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος.

-- Αύριο Παρασκευή, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20 Αθήνα), με επιστήμονες από τους χώρους της Υγείας, της Δικαιοσύνης και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

-- Από την Τετάρτη 3 Ιούλη μέχρι την Παρασκευή 5 Ιούλη θα βρίσκεται στη Λέσβο. Την Τετάρτη 3/7, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μανταμάδο (κεντρική πλατεία). Την Πέμπτη 4/7, στις 12 μ. θα συναντηθεί με σωματεία και φορείς του νησιού στο ξενοδοχείο «Ορφέας» (Κατσακούλη 3, περιοχή Κιόσκι) και στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει στην Αγιάσο (πλατεία Αγοράς). Την Παρασκευή 5/7, στις 10 π.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Ορφέας» και στις 7 μ.μ. θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε συγκέντρωση γυναικών στην αίθουσα εκθέσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου.