ΤΡΙΚΑΛΑ
Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη που μετράει

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση μίλησε ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος

Παρασκευή 5 Ιούλη 2019

Ελπιδοφόρο μήνυμα για ενίσχυση του ΚΚΕ και στην κάλπη, ώστε από καλύτερη θέση να συνεχίσει, μαζί με το εργατικό - λαϊκό κίνημα, τις καθημερινές μάχες υπέρ των λαϊκών συμφερόντων την επομένη των εκλογών, έστειλαν εκατοντάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αγρότες, μικροί ΕΒΕ, νέοι και γυναίκες - κομμουνιστές, αριστεροί και προοδευτικοί άνθρωποι από την πόλη και τα χωριά της περιοχής - που πήραν μέρος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3/7, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης της πόλης.

Στη συγκέντρωση, στην οποία τον παλμό έδιναν φωνάζοντας συνθήματα και ανεμίζοντας τις κόκκινες σημαίες οι νεολαίοι της ΚΝΕ, μίλησε ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος, υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων.

Οι υποψήφιοι του Κόμματος στα Τρίκαλα είναι οι εξής: Καΐκης Γεώργιος, Κανταρτζής Αχιλλέας, Καπέτη Γεωργία, Λιατίφης Γεώργιος, Ντουρλιός Λάμπρος, Πετράκη Ειρήνη.

Ο Κ. Αβραμόπουλος κάλεσε τους συγκεντρωμένους με το Κάλεσμα της ΚΕ και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι να φτάσουν στους χιλιάδες εργαζόμενους, ανέργους, νέους και νέες, θέτοντας το πραγματικό ερώτημα που έχουν να απαντήσουν στις 7 Ιούλη.

Υπογράμμισε ότι ο νέος γύρος της αντιλαϊκής επίθεσης, που τη ζουν και οι κάτοικοι των Τρικάλων, προετοιμάζεται ήδη με τα επίσημα προγράμματα των κομμάτων. «Γιατί όλοι τους - έστω και με παραλλαγές - επαναλαμβάνουν μονότονα ότι διέξοδος για το λαό είναι να στηριχτεί η ανταγωνιστικότητα, να δοθούν κίνητρα για επενδύσεις, να μεγαλώσει η "πίτα" - και από αυτήν την "πίτα" κάτι θα περισσέψει και για το λαό. Μόνο που αυτή η "πίτα" πολλές φορές μεγάλωσε και στο παρελθόν, αλλά για το λαό προορίζονταν μόνο λίγα ψίχουλα. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αυτό λένε στο λαό: Να συμβιβαστεί με τα ψίχουλα».

«Ο λαός μας δεν είναι μόνος του, έχει στήριγμα. Κι αυτό είναι οι κομμουνιστές στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, και οι άλλοι αγωνιστές που συμπορεύονται στο πλάι μας», ανέφερε.

Καλώντας τους χιλιάδες αγωνιστές που ψήφισαν το ΚΚΕ στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στο αποτέλεσμα υπέρ του Κόμματος, υπογράμμισε: «Η δυσαρέσκεια μπορεί να καρπίσει, να γίνει δύναμη και πίστη ότι όλα μπορούν να αλλάξουν μόνο με στήριξη και μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Γιατί το ΚΚΕ 365 μέρες το χρόνο είναι δίπλα στο λαό και στη νεολαία και εδώ θα μείνει, μπροστά σε κάθε μάχη και διεκδίκηση, μέχρι την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, σταθερά στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης, της πάλης, της αντίστασης.

Γι' αυτό η ψήφος στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι η ψήφος που μετράει. Καλή δύναμη! Δίνουμε τη μάχη άνθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι, για να φτάσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ όσο γίνεται πιο πλατιά.

Μάχη μέχρι την τελευταία ώρα για ισχυρό ΚΚΕ με κομμουνιστή βουλευτή και στα Τρίκαλα!».