Β - Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Μονομαχία στο «Ελ Πάσο»
Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2001

Sportidea

Συνοικιακό ντέρμπι θα γίνει ανάμεσα σε Καλλιθέα και Αθηναϊκό
Οι μάχες της... κορυφής, αλλά και της ουράς της βαθμολογίας, είναι αυτές που επικεντρώνουν το ενδιαφέρον από το υπόλοιπο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Στο «Ελ Πάσο», η Καλλιθέα, μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου, υποδέχεται τον Αθηναϊκό, που κατάφερε με τη σειρά του να πάρει τους τρεις βαθμούς, από τον Πατραϊκό στην Πάτρα. Η Καλλιθέα, λοιπόν, θα επιδιώξει να επικρατήσει των «λόρδων» και με συνδυασμό αποτελεσμάτων, να πιάσει ακόμα και την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι παίκτες του Αθηναϊκού, έχουν μόνο στόχο τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι για να παραμείνουν στο κυνήγι της πρώτης θέσης και συνεπώς του τίτλου και της ανόδου στα «μεγάλα σαλόνια».

Στην ουρά της γενικής κατάταξης, η Καλαμάτα υποδέχεται τον Πατραϊκό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη, προκειμένου να ξεφύγουν από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται. Η «Μαύρη Θύελλα», μετά την ήττα από την ομάδα - έκπληξη της φετινής χρονιάς, Χαλκηδόνα, υποδέχεται στην έδρα της τους νεοφώτιστους και θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη, με τον ίδιο στόχο, καθώς τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν, ο Πατραϊκός βρίσκεται στην Καλαμάτα και θα προσπαθήσει να σβήσει τις κακές μνήμες της ήττας από τον Αθηναϊκό μέσα στην Πάτρα, την περασμένη Κυριακή.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: Παναιγιάλειος- Αγ. Νικόλαος, Πανηλειακός- Απόλλων Αθ. και Καλαμαριά - Ολυμπιακός Β. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15:00

Στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, οι αγώνες μεταξύ της Κέρκυρας με τη Μαρκό αλλά και του Παναιτωλικού με τον Πανελευσινιακό, κλέβουν... την παράσταση, καθώς διεκδικούν μόνο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Κέρκυρα, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις τηις βαθμολογίας και επιθυμεί να παραμείνει εκεί ενώ η Μαρκό, για να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά την πρώτη τετράδα θέλει τους τρεις βαθμούς. Οι Αγρινιώτες, από την άλλη, βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του πίνακα, όπως και η Ελευσίνα και η νίκη για τους δύο «μονομάχους» αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία.

Σημαντικό ενδιαφέρον όμως έχει και ο αγώνας του Φωστήρα απέναντι στον Ναυπακτιακό καθώς η ομάδα του Ταύρου έχει ανέβει αρκετά σκαλοπάτια και με την επικράτηση σε αυτό το παιχνίδι γίνεται υποψήφια ακόμα και για τον τίτλο, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας, σκοπεύει να κάνει την έκπληξη και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις: Χανιά- Λεωνίδιο, Λάρισα -Εθνικός και Απόλλων Κ. Β. - Κιλκισιακός. Τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00