Το γλέντι του «Ριζοσπάστη» και του «902»
Τρίτη 14 Γενάρη 2020

Με κέφι, χορό, καλό φαγητό και κρασί διασκέδασαν οι φίλοι του «Ριζοσπάστη» και του «902» στο μεγάλο γλέντι που διοργάνωσαν οι Οργανώσεις των μέσων ενημέρωσης του Κόμματος στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής.

Η εκδήλωση ετοιμάστηκε με μεράκι από τις δύο Οργανώσεις, που πέρα από τη δημιουργία μιας όμορφης ατμόσφαιρας, το καλό φαγητό και το καλό κρασί, φρόντισαν και για τη συλλογή μοναδικών δώρων, προσφορών μελών και φίλων του ΚΚΕ, που έκαναν πλούσια τη «λαχειοφόρο». Γενναιόδωρες ήταν οι προσφορές συντρόφων και οπαδών του Κόμματος και σε ό,τι αφορά το κρασί και τα αναψυκτικά, αλλά και τα επιδόρπια, που έδωσαν έναν ευχάριστο τόνο στο «κλείσιμο» του γλεντιού.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Γιώργος Ελταχήρ, Γραμματέας της ΚΟΒ «Ριζοσπάστη». Στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις και στις μάχες που δίνει το ΚΚΕ αυτήν την περίοδο.

Στη συνέχεια ο «λόγος» πέρασε στην ορχήστρα, που με μπουζούκι, κιθάρα και μπαγλαμαδάκι τραγούδησε όμορφα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, παρασέρνοντας στο χορό μικρούς και μεγάλους μέχρι αργά το απόγευμα.