Προσφορές στο «Σπίτι του Αγωνιστή»
Σάββατο 2 Μάη 2020 - Κυριακή 3 Μάη 2020

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΜΑΝΗΣ
Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ, αντί μνημόσυνου, προσφέρουμε 200 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Η οικογένειά του

Σάββας Ζευγαρόπουλος, Συνδικάτο Τσαγκαράδων Αθήνας

***

ΦΩΤΟ

Στις 5 Μάη 2009 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΜΑΝΗΣ. Πορεύτηκε έως την τελευταία του ανάσα μαχητής του ΚΚΕ, σε νόμιμες και παράνομες συνθήκες, με εξορίες, φυλακές και διώξεις. Αταλάντευτος και σεμνός σε ό,τι του ανέθετε το Κόμμα.

Στην ακριβή του μνήμη προσφέρω 500 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» για τη συνέχιση της λειτουργίας του, όπου φιλοξενούνται και συναγωνιστές του Αντώνη μου.

Η γυναίκα του, Βάσω Ασμάνη

***

ΦΩΤΟ

Χρόνοι εννιά, σκαλιά εννιά στη ζωής τη σκάλα, χωρίς τον μονάκριβο πολυαγαπημένο μας γιο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ. Ηταν καλός, ήταν γλυκός, είχε τις χάρες όλες. Αρχές του Μάη του 2011 «έφυγε» για το στερνό της ζωής του ταξίδι. Παντοτινός σύντροφός του η αγάπη των γονιών του. Στη μνήμη του προσφέρουμε - μέσω ΚΟ ΟΤΕ - το ποσό των 200 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ - του Κόμματος των αγώνων, των θυσιών και των ελπίδων για το φωτεινό αύριο - και 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», που αποτελεί πρότυπο φροντίδας για τους αγωνιστές που περπάτησαν όρθιοι και δεν λύγισαν.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
Οι γονείς του Ανδριανός, Γεωργία

***

Ο Γ. Καραγιάννης προσφέρει 100 ευρώ στη μνήμη της μητέρας του ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΟΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΝΤΙΝΟΥ) προσφέρω 70 ευρώ με συγκίνηση ως ελάχιστο φόρο τιμής στο «Σπίτι του Αγωνιστή», που φιλοξενεί τη ζωντανή Ιστορία του Κόμματός μας.

Η σύζυγος του Κοτση Ολγα

Το Παράρτημα Αμαρουσίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 530 ευρώ οικονομική ενίσχυση από συναγωνιστές και φίλους, καθώς και τρόφιμα και αναλώσιμα είδη.

***

Στη μνήμη του συντρόφου, συναγωνιστή και φίλου ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΥΤΙΔΗ, ο Δημήτρης Καραμήτας, η Χούτα Δέσποινα και η Κολιοπούλου Γεωργία προσφέρουν 200 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ανατ. Αττικής «Ο Σωκράτης» προσφέρει 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», στη μνήμη του συναγωνιστή και φίλου του Συλλόγου ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΥΤΙΔΗ.

***

Το Παράρτημα Καλλιθέας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει 400 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

Το Παράρτημα Αγίου Δημητρίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει 200 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή» σαν ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης προς τους υπερήλικους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, που φιλοξενούνται εκεί.

***

Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικής Ασφάλισης Νέας Ιωνίας προσφέρει 200 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».