Προσφορές στο «Σπίτι του Αγωνιστή»
Σάββατο 9 Μάη 2020 - Κυριακή 10 Μάη 2020

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ
ΦΩΤΟ

Εξι χρόνια μετά τον αναπάντεχο χαμό του αγαπημένου μου αδερφού ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 100 ευρώ. Το κενό που άφησε δεν μετριέται. Είναι πάντα μαζί μας στους αγώνες για τα ιδανικά του κομμουνισμού, στα οποία αφιέρωσε με συνέπεια και αφοσίωση όλη του τη ζωή.

Η αδερφή του Σμαράγδα Αγγουράκη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ, ο Κώστας Βλαχοχρήστου και η Μαριάννα Παπαδημητρακοπούλου προσφέρουν στο «Σπίτι του Αγωνιστή» το ποσό των 200 ευρώ.

***

Τα αδέλφια Μιχάλης, Γιάννης και Φωκίων προσφέρουν 1.000 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», στη μνήμη του αδελφού τους ΝΙΚΟΥ ΠΕΡΡΑΚΗ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του πατέρα μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» τα τελευταία χρόνια της ζωής του, της μητέρας μου ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ και της αγαπημένης μου συζύγου ΜΑΡΙΑΝΑΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ, μέλους του ΚΚΕ και του γυναικείου κινήματος, η οποία τόσο πρόωρα «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές το ελάχιστο ποσό των 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Κερασιώτης Νίκος

***

Στην μνήμη του αδελφού και θείου ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ανταρτοΕΠΟΝίτη από τη Μυγδαλιά Γορτυνίας, που εκτελέστηκε στις 2 Απριλίου 1948 σε ηλικία 18 ετών στην Κεφαλονιά, προσφέρουμε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 50 ευρώ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ
Η αδελφή του Ελένη Νικολοπούλου, ο ανιψιός Γιώργος Χ. Αριστόπουλος



ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ


ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ


ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ