ΣΕΗ
Τον Ιούνη οι εκλογές
Πέμπτη 21 Μάη 2020

Από τις 20 έως τις 25 Ιούνη θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, όπως αποφασίστηκε μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Είχαν προγραμματιστεί για τη Μεγάλη Δευτέρα, αλλά αναβλήθηκαν λόγω πανδημίας.

Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του ΣΕΗ ενημερώνει ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του Σωματείου στην Αθήνα, αλλά και στην επαρχία, όπως κάθε φορά.

«Πήραμε την απόφαση οι εκλογές να διαρκέσουν περισσότερες μέρες, και για να μπορέσουν να προσέλθουν περισσότεροι συνάδελφοι, αλλά και για να μπορέσουμε να τηρήσουμε τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερο φαίνεται η ανάγκη που υπάρχει να οργανωθούμε, να συσπειρωθούμε, να συζητήσουμε και να προχωρήσουμε μαζί για να υπερασπιστούμε με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική τους όρους που ζούμε και δημιουργούμε.

Την επόμενη μέρα να βρεθούμε πιο δυναμωμένοι, με όπλο μας τον αγώνα και την αλληλεγγύη να παλέψουμε για όσα θα βρούμε μπροστά μας.

Γι' αυτό και στις 13 Ιούνη ζητάμε να μας δοθεί το Ηρώδειο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, ώστε να συναντηθούμε και συζητήσουμε όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν και μας προβληματίζουν.

Για τη ζωή και για την τέχνη μας.

Συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές του σωματείου μας».