ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Πέμπτη 3 Γενάρη 2002

ΩΡΑΙΑ ΜΑΝΙΤΣΑ
Φωτ.

Στις 29 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από τότε που «χάσαμε» από τροχαίο την αγαπημένη μας ΗΛΕΚΤΡΑ Μακρή - ΑΡΧΟΝΤΗ, μέλος του ΚΚΕ, αρχιτέκτονα.

Στη μνήμη της προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πειραϊκής Χερσονήσου, 10.000 δρχ.

Η θεία της Μαρία Μακρή

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΓΚΑΚΟΥ, πολιτικού επιτρόπου της ΙΙΙης Μεραρχίας του Δημοκρατικού Στρατού Πελοποννήσου, η αδελφή του Γεωργία Τσέντου προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Σεπολίων, 50.000 δρχ.

* * *

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του αδελφού μου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΑΤΣΑ.

Στη μνήμη του προσφέρω 15.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση

Μόσχος Μπουζατσάς

* * *

Στη μνήμη των γονιών μας ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, της νύφης μου ΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, του αδελφού μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, ανταρτών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου, 30.000 δρχ.

Παναγιώτης και Ιουλία Μακρή-Βελέτζα

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ακριβού συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΛΙΑΤΗ, του συνεπή αγωνιστή-κομμουνιστή ως το τέλος της ζωής του, προσφέρω 50.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΙΤΣΑΣ
Ιωάννα Γλέζου-Τολιάτη

* * *

φΩΤ.

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΒΛΑΧΟΥ που «έφυγε» άδικα από κοντά μας, προσφέρουμε 25.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΝΕ Ιωαννίνων.

Οι θείοι της Δημήτρης και Βάσω

Τα εξαδέλφια της Χρίστος και Νικήτας Βλάχος

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των κομμουνιστών, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΩΡΑΙΑΣ ΜΑΝΙΤΣΑ από το Κιλκίς, τα παιδιά και τα εγγόνια τους προσφέρουν 100.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 4 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου πατέρα μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΟΥΚΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Για την πατριωτική δράση του πέρασε πολλά χρόνια στις φυλακές και τις εξορίες στην Ικαρία και το Μακρονήσι.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Βοτανικού, 200 δολάρια ΗΠΑ.

Ο γιος του Χρίστος και η νύφη του Αριστέα

* * *

Ο κομμουνιστής, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ από την Τραγάνα Λοκρίδας, έφηβος στην Κατοχή, εντάχθηκε στο ΕΑΜ. Μετά την Απελευθέρωση αντιμετώπισε θαρραλέα διώξεις, κρατήσεις, καταδίκες σε θάνατο και μακρόχρονες φυλακίσεις, αλλά έμεινε πιστός ως το τέλος στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρω 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ηλέκτρα Μακρή-Αρχοντή
Ο φίλος και συναγωνιστής του Σπύρος Κ. Κ.

* * *

Φωτ.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΜΑΛΗΣ, οπαδός του ΚΚΕ και αγωνιστής του λαϊκού κινήματος και της ειρήνης, στις δημοτικές εκλογές του 1978 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη με το Συνδυασμό του Σπύρου Κωτσάκη.

«Εφυγε» σε ηλικία 38 ετών στις 27 Απρίλη 1980.

Στη μνήμη του ο αδελφός του Μίλτος Τσαμαλής προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Λουτρακίου, 30.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΚΑΒΕΡΑ.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου, 30.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, με την ευχή το ΚΚΕ νά 'ναι πάντα δυνατό και να στέκεται πραγματικά δίπλα στον εργαζόμενο λαό.



Βαγγέλης Ρογκάκος


ΔΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Κατερίνα Βλάχου