ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η κυβέρνηση να ακούσει τις ανησυχίες και τα δίκαια αιτήματα των φοιτητών

«Η συντριπτική πλειοψηφία των πανεπιστημίων δηλώνει αδυναμία να πραγματοποιηθούν διά ζώσης τα θεωρητικά μαθήματα, εξαιτίας ελλείψεων σε καθηγητές και υποδομές», τονίζεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

Τρίτη 13 Οχτώβρη 2020

Στο πλευρό των φοιτητών και των συλλόγων τους, στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα τους για το ασφαλές άνοιγμα των πανεπιστημίων με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, δηλώνει η ΚΝΕ.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της Οργάνωσης αναφέρεται στην πραγματική κατάσταση των πανεπιστημίων, στη στάση της κυβέρνησης, και σημειώνει τα εξής:

«Η κυβέρνηση να αφήσει τα ανέκδοτα πως δήθεν "οι φοιτητές επιστρέφουν με ασφάλεια στις διδακτικές αίθουσες και τα εργαστήρια" και να ακούσει τις ανησυχίες και τα δίκαια αιτήματα των φοιτητών για το ασφαλές άνοιγμα των πανεπιστημίων με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η πραγματική κατάσταση των πανεπιστημίων είναι η εξής:

Η κοροϊδία της κυβέρνησης δεν έχει όριο!

Η ΚΝΕ στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των φοιτητών και των συλλόγων τους για το ασφαλές άνοιγμα των πανεπιστημίων, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Κάθε φοιτητής που αγωνιά για την πορεία των σπουδών του, να μη δώσει ανοχή στην περαιτέρω υποβάθμισή τους. Κάθε μάθημα, εργαστήριο και γνώσεις που χάνονται είναι πολύτιμα εφόδια που οι φοιτητές έχουν ανάγκη στη ζωή τους».