ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ
Αποφασιστικότητα για συνέχιση του αγώνα
Πέμπτη 17 Ιούνη 2021

Από παλιότερη εξόρμηση στην πύλη της ΛΑΡΚΟ
Με την καθολική συμμετοχή στη χτεσινή απεργία οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στο νομοσχέδιο για τα Εργασιακά, και παράλληλα έδειξαν την αποφασιστικότητά τους να δώσουν συνέχεια στον πολύμηνο αγώνα για τη διασφάλιση της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους.

Στο πλαίσιο της χτεσινής απεργίας, το «Εργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο» ΛΑΡΚΟ πραγματοποίησε σύσκεψη στον οικισμό της Λάρυμνας, όπου ενημέρωσε τους εργαζόμενους για το περιεχόμενο του αντεργατικού νομοσχεδίου, αλλά και για τις εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ, τον αγώνα που δίνουν ενάντια στους διαλυτικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

Τόσο στην τοποθέτηση του Παναγιώτη Πολίτη, μέλους του ΔΣ του επιχειρησιακού Σωματείου, όσο και σε εκείνες των υπόλοιπων εργαζομένων που πήραν τον λόγο, τονίστηκε μεταξύ άλλων η ανάγκη να διαφυλάξουν οι εργαζόμενοι την ενότητά τους και να απαντήσουν αποφασιστικά και δυναμικά στην επίθεση που εξαπολύει η κυβέρνηση, προκειμένου να τους πετάξει έξω από το εργοστάσιο και τους χώρους εργασίας τους. Αλλά και να αντικρούσουν τις προσπάθειες διάσπασης που επιχειρεί η κυβέρνηση, αξιοποιώντας τους μηχανισμούς της μέσα και έξω από το εργοστάσιο.

Σημειώθηκε επίσης ότι οι εργαζόμενοι δεν θα πρέπει να επηρεαστούν από τις ταλαντεύσεις και τις προσπάθειες υπονόμευσης του αγώνα που καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα, μέσα από την κωλυσιεργία και τις παλινωδίες στις αποφάσεις του Σωματείου.