ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Ο σύζυγος της Καρολάιν είναι ο δολοφόνος της
Παρασκευή 18 Ιούνη 2021

Eurokinissi

Η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, μητέρας ενός 11μηνου κοριτσιού, στις 11 Μάη στα Γλυκά Νερά, που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, εξιχνιάστηκε χτες το βράδυ μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Νωρίτερα σε σύντομη ενημέρωση η ΕΛ.ΑΣ. είχε ανακοινώσει ότι «έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία, τα οποία δεν μπορούν να περιμένουν» και για τον λόγο αυτό ο 32χρονος πιλότος μετέβη με ελικόπτερο από τη Σκιάθο στη ΓΑΔΑ, ώστε να δώσει νέες διευκρινίσεις σε σχέση με τις αρχικές του καταθέσεις. Αρχικά μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο από την Αλόννησο, όπου είχε παραστεί στο μνημόσυνο της συζύγου του.

Η αστυνομία είχε στη διάθεσή της συγκεκριμένα στοιχεία που αμφισβητούσαν τα λεγόμενα του 32χρονου, ενώ δεν υπήρχαν αρκετά ευρήματα που να οδηγούν τις έρευνες σε συγκεκριμένους δράστες και στον αρχικό ισχυρισμό περί ληστείας. Συγκεκριμένα, στο κινητό του υπήρχε εφαρμογή που καταγράφει τα βήματα και η οποία έδειξε ότι περπατούσε την ώρα που είχε δηλώσει πως ήταν δεμένος και φιμωμένος από τους φερόμενους ληστές. Επίσης, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας στο εσωτερικό του σπιτιού είχε αφαιρεθεί αρκετά νωρίτερα από όταν δήλωσε ότι μπήκαν οι ληστές (5 με 6 το πρωί), ενώ το «έξυπνο» ρολόι που φορούσε η άτυχη Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς κάποια στιγμή και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη, πολύ νωρίτερα από τον χρόνο κατά τον οποίο ο 32χρονος είχε δηλώσει ότι έγινε ο πνιγμός της συζύγου του από τους δράστες.

Ακόμα, από την άρση του απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού προέκυψαν καταγραφές που έδειχναν ότι υπήρχαν προστριβές.