Μήνυμα αλληλεγγύης από την Τουρκία
Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη 2021

Τα μέλη του ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης στέλνουν το δικό τους μήνυμα στήριξης στους εργαζόμενους της Yemeksepeti, που βρίσκονται επίσης σε κινητοποιήσεις
Μήνυμα αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους της «e-food» από τους συναδέλφους τους που εργάζονται στην πολυεθνική «Delivery Hero», στο Yemekesepeti της Τουρκίας, και οι οποίοι βρίσκονται επίσης σε κινητοποιήσεις, έφτασε χτες στο ΠΑΜΕ.

Το μήνυμα λέει:

«Οι εργαζόμενοι της "EFOOD" στην Ελλάδα δεν είστε μόνοι!

Στην Τουρκία οι εργαζόμενοι της "Delivery Hero" (μητρικής εταιρείας της EFOOD) στην εταιρεία Yemeksepeti και το συνδικάτο μας Nakliyat-is χαιρετίζουμε τον αγώνα σας για αξιοπρεπή μισθό και συνθήκες εργασίας που να σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Συνάδελφοί μας στην "EFOOD", στην Τουρκία, η αντίστοιχη εταιρεία Yemeksepeti εχθρεύεται τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, αλλά συνεχίζουμε τον αγώνα. Ο αγώνας μας είναι κοινός, ενάντια στον εργοδότη που επιτίθεται στους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, τη "Delivery Hero".

Πρέπει να δυναμώσουμε τον αγώνα μας, πιο αποφασιστικά, να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη.

Θέλουμε να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας! Οι οργανωμένοι εργαζόμενοι των "EFOOD" και Yemeksepeti είναι ανίκητοι! Είμαστε εργάτες, έχουμε το δίκιο, θα νικήσουμε! Οι ενωμένοι εργαζόμενοι θα νικήσουν το κεφάλαιο».