Πρωτοπόροι και στα μέτρα προστασίας από την πανδημία
Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη 2021

Από πέρσι η ΚΝΕ έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρνει σε πέρας τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις, τηρώντας παράλληλα όλα τα προβλεπόμενα κάθε φορά μέτρα προστασίας για την πανδημία.

Ετσι και φέτος, ο χώρος του Φεστιβάλ είναι γεμάτος με αντισηπτικά σε πολλά εμφανή σημεία, γίνονται θερμομετρήσεις στις εισόδους του, οι σύντροφοι στα μπαρ και σε όλες τις υπηρεσίες φορούν συνεχώς τις μάσκες τους, ενώ αντίστοιχη σύσταση γίνεται και στους επισκέπτες, μαζί και με την τήρηση των αποστάσεων, ενώ σε πολλά σημεία υπάρχουν μηνύματα σε πανό και αφίσες που υπενθυμίζουν την ανάγκη τήρησης των μέτρων.

Αυξημένα είναι φέτος τα συνεργεία καθαριότητας που «χτενίζουν» το πάρκο, ενώ και το ίδιο το στήσιμο του Φεστιβάλ έλαβε υπόψη εξαρχής τις πρόσθετες ανάγκες που προκύπτουν για την προστασία από τον ιό.

Ετσι, το Φεστιβάλ εκτείνεται φέτος σε έναν μεγαλύτερο χώρο μέσα στο πάρκο Τρίτση και έχουν προβλεφθεί πολύ περισσότερες καρέκλες και τραπέζια σε όλους τους χώρους του και ιδιαίτερα στις μεγάλες σκηνές του, ώστε οι επισκέπτες να παρακολουθούν καθήμενοι τις εκδηλώσεις.

Για άλλη μια φορά, η ΚΝΕ έχει φροντίσει να είναι μια άψογη μεγάλη διοργάνωση, όπως πρέπει! Δείχνοντας στην πράξη ότι όταν κριτήριο είναι η προστασία του λαού, γίνονται αυτονόητα όλα εκείνα που φαντάζουν «αδύνατα» στο σύστημα που ζυγίζει τα πάντα με τη λογική του «κόστους - οφέλους».