Ξεσήκωσαν όλο το Πάρκο Τρίτση οι αγωνιστές διανομείς
Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη 2021

Αν υπάρχει μια κατηγορία εργαζομένων που αυτές τις μέρες αποτελεί παράδειγμα για τη μάχη που δίνει, είναι οι περήφανοι «riders», οι αγωνιστές διανομείς της «e-food», που την Τετάρτη κοκκίνισαν όλη την Αθήνα με τη μεγαλειώδη κινητοποίησή τους.

Αυτό το κλίμα της ανυποχώρητης μάχης που δίνουν - και μάλιστα έχοντας ήδη μετρήσει την πρώτη τους κατάκτηση, αφού η εργοδοσία ανακοίνωσε τη μετατροπή άνω των 2.000 συμβάσεων σε αορίστου χρόνου - μετέφεραν και στο Φεστιβάλ χτες. Γύρω στις 8 το βράδυ έφτασαν στο Πάρκο Τρίτση διανομείς με τα μηχανάκια τους, με τα κορναρίσματα και τις υψωμένες γροθιές να συνθέτουν μοναδικές εικόνες.

Διασχίζοντας με τα μηχανάκια τους τον χώρο κατέληξαν στο Εργατικό Στέκι, ενώ η υποδοχή που τους επεφύλαξαν τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, όπως και όλοι οι επισκέπτες του Φεστιβάλ, ήταν ιδιαίτερα θερμή: Χειροκροτήματα, υψωμένες γροθιές και συνθήματα τους συνόδευσαν σε όλη τη διαδρομή. Και τον «επίλογο», μόλις έφτασαν στον προορισμό τους, έβαλε το σύνθημα «Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά!».