Ο «Ριζοσπάστης» πανταχού παρών στον χώρο του Φεστιβάλ

Το Σαββατοκύριακο 2 - 3 Οκτώβρη η δημοσίευση του Kαλέσματος της ΚΕ για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη 2021

Ο «Ριζοσπάστης» ξεχωρίζει από χτες στα διάφορα Στέκια του Φεστιβάλ και τα πηγαδάκια νέων και εργαζομένων στα οποία είχε ανάψει η συζήτηση για τις εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ.

Σε όλο το πάρκο μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ συγκροτούν συνεργεία εξόρμησης, υποδεχόμενοι όλους όσοι προσέρχονται.

Τα ίδια συνεργεία επίσης ενημέρωναν με άλλα υλικά τους επισκέπτες, όπως την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις παρεμβάσεις των κομμάτων στη ΔΕΘ και την ανακοίνωση της ΚΟ Αττικής με την οποία ζητά την ακύρωση της νέας συμφωνίας για την ανανέωση των αμερικανικών βάσεων.

Ταυτόχρονα, με συχνές ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα, γινόταν γνωστό ότι με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 2 - 3 Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει το Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ προς τους εργαζόμενους, τον λαό, τη νεολαία.

Ενα κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ στους καθημερινούς αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και κατακτήσεων, για την οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης στον δρόμο της ανατροπής, για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, για το πραγματικά νέο, προοδευτικό, ρεαλιστικό και αναγκαίο, τον σοσιαλισμό.

Ιδιαίτερη κίνηση, τέλος, υπάρχει στα περίπτερα του «Ριζοσπάστη» και της ΚΟΜΕΠ με την εγγραφή νέων συνδρομητών και την ανανέωση συνδρομών να προχωράνε με γοργούς ρυθμούς παίρνοντας ώθηση και από τις ειδικές προσφορές που είναι σε ισχύ.