Ακόμα «πιο ψηλά» το «κόκκινο Αερόστατο»!
Τρίτη 28 Σεπτέμβρη 2021

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι πολύμορφες δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν και στον χώρο του «Κόκκινου Αερόστατου», του Στεκιού για τα μεγαλύτερα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

Πέρα από το καθιερωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων των «γωνιών» τα παιδιά έφτιαξαν τον... δικό τους ρυθμό με την καθοδήγηση του μουσικού Βασίλη Βασιλάτου. Μέσα από το συγκεκριμένο εργαστήρι, πολλά από τα παιδιά απέκτησαν μια πρώτη γνωριμία με τα κρουστά και τη μουσική.

Η συνέχεια περιλάμβανε πολλά χαμόγελα και αναμνήσεις, αφού πραγματοποιήθηκε πάρτι για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ που συμμετείχαν τον Ιούλη στην παιδική κατασκήνωση στο πλαίσιο του Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της Οργάνωσης. Μέσα από βίντεο και φωτογραφίες τα παιδιά θυμήθηκαν τις μοναδικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς που έζησαν στην κατασκήνωση, τις εκδρομές, τις περιηγήσεις, τη μεγάλη συγκέντρωση, τη γνωριμία με συνομήλικα προσφυγάκια και τα συνθήματα της συναδέλφωσης του ελληνικού με τον τουρκικό λαό που φώναξαν εκείνες τις μέρες.

Οι ομάδες των παιδιών ανανέωσαν το ραντεβού τους στις γειτονιές, όπου το επόμενο διάστημα, με άξονα τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ θα πραγματοποιήσουν εκδρομές και επισκέψεις και θα ασχοληθούν με πολύμορφες δραστηριότητες.