ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ
Ενίσχυση της συνεργασίας με το Φεστιβάλ Ολυμπίας
Πέμπτη 2 Δεκέμβρη 2021

«Το τραγούδι του γκρι περιστεριού»
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων έδωσε το «παρών» στην τελετή έναρξης του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και την 21η Camera Zizanio, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Νοέμβρη, στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» του Πύργου.

Με την παρουσία του στο Φεστιβάλ και τις συναντήσεις που είχε με τους υπεύθυνους του θεσμού, ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων εξέφρασε τη βούληση για ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και ενόψει των καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

Αλλωστε, ο Πολιτιστικός Οργανισμός έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας γίνεται και η προβολή στην κινηματογραφική αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου (Φωκαίας 26) δύο ξεχωριστών ταινιών, της τσεχοσλοβάκικης «Το τραγούδι του γκρι περιστεριού» του Στάνισλαβ Μπαράμπας και της ελληνικής «Το ξυπόλυτο Τάγμα» του Γκρεγκ Τάλλας, οι οποίες είναι ενταγμένες στις φετινές εκδηλώσεις για τα 78 χρόνια από «Το μπλόκο των Προσφυγικών». Οι ταινίες θα προβληθούν αύριο Παρασκευή στις 7.30 το απόγευμα και την Κυριακή 5 Δεκέμβρη την ίδια ώρα αντίστοιχα.