ΕΚ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Συνεχίζουν αγωνιστικά για να μη μείνει κανένας στο δρόμο χωρίς δουλειά

Την Τρίτη 15 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., το παμπατραϊκό συλλαλητήριο

Σάββατο 12 Μάρτη 2022 - Κυριακή 13 Μάρτη 2022

Συνέχεια στον αγώνα τους με μαζική συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Πάτρα, απαιτώντας την παραμονή όλων τους στη δουλειά με συμβάσεις αορίστου χρόνου και πλήρη εργασιακά δικαιώματα, για να μην αναλάβουν εργολάβοι τη δουλειά τους, καθώς και να γίνουν όλες οι αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού για κάλυψη των κενών που υπάρχουν και σήμερα, έδωσαν την Παρασκευή το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των Νοσοκομείων ΠΓΝΠ του Ρίου και ΓΝ «Αγιος Ανδρέας», καθώς και του Πανεπιστημίου.

Παράλληλα, προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας και στην 6η ΥΠΕ, που υλοποιεί τις διαδικασίες για την είσοδο εργολάβων της καθαριότητας στο Νοσοκομεία, από κοινού με τις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, όπως προτάσσει η κυβερνητική πολιτική.

«Δεν πρόκειται να δεχθούμε να επιστρέψουμε στο προηγούμενο καθεστώς με τις απληρωσιές και τους εκβιασμούς, ούτε να μείνουμε στο δρόμο», σημείωσαν αρκετές εργαζόμενες, επισημαίνοντας πως δεν θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους αν δεν δικαιωθούν στα αιτήματά τους.

Κλιμακώνοντας μάλιστα τον αγώνα τους, την Τρίτη 15 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, οργανώνεται παμπατραϊκό συλλαλητήριο, καλώντας τα σωματεία, τους φορείς της πόλης, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα τους.