Ακόμα μία προβοκάτσια φασιστών
Τρίτη 5 Απρίλη 2022

Οι φασίστες αγόρασαν κόκκινο σπρέι, πήγαν στο 27ο ΓΕΛ Κολωνού, έγραψαν συνθήματα που ΔΕΝ είναι του ΚΚΕ, τα υπέγραψαν με το σύμβολο και το όνομα του ΚΚΕ και ύστερα προσπάθησαν να πουν στους μαθητές: Κοίτα τι συνθήματα έγραψαν οι ΚΚΕδες στο σχολείο μας! Είδες που σου έλεγα ότι μόνο οι εθνικιστές - ναζιστές αγαπάμε την Ελλάδα; Ελα τώρα κι εσύ να στοιχηθείς μαζί μας, δηλαδή με τα μεγάλα αφεντικά που μας στηρίζουν, με το κράτος, με το ΝΑΤΟ, έλα να κυνηγήσουμε ανυπεράσπιστες μετανάστριες, έλα να πούμε τον εθνικό ύμνο σε παγανιστικές τελετές, γίνε κι εσύ γνήσιος Ελληνας.

Τίποτα καινούργιο δηλαδή, τίποτα αξιοσημείωτο. Απλώς, ακόμα μία προβοκάτσια φασιστοειδών. Στο συγκεκριμένο σχολείο ορισμένα μέλη της συμμορίας «Propatria», απομονωμένοι από τους μαθητές και γνωστοί για τις σβάστικες που είχαν φιλοτεχνήσει πριν λίγο καιρό και τις οποίες όλο το σχολείο έσβησε γράφοντας πανανθρώπινα αντιφασιστικά συνθήματα, έχουν ενοχληθεί φαίνεται. Ισως πίστεψαν αυτά που τους λένε οι υπόδικοι μεσήλικες που τους καθοδηγούν, ότι στη συγκεκριμένη γειτονιά υπάρχει χώρος για ναζιστές.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους φασίστες και όσους σκόπιμα διαστρεβλώνουν τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ: H Ελλάδα για την οποία παλεύει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ είναι η Ελλάδα του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας και όχι η Ελλάδα των αφεντικών και της αστικής τάξης, που οι φασίστες υπηρετούν πιστά και διαχρονικά. Γιατί το πραγματικό συμφέρον του ελληνικού λαού εκφράζεται μέσα από τις θέσεις του ΚΚΕ για την καταδίκη του ιμπεριαλιστικού πολέμου, για καμία συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτόν, για την απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, που μαζί με τις ελληνικές κυβερνήσεις μάς μπλέκουν σε επικίνδυνους ανταγωνισμούς για τα κέρδη των μονοπωλίων.

ΥΓ. Αλληλεγγύη στους Ουκρανούς πρόσφυγες και σε όλους τους πρόσφυγες του κόσμου.