ΣΤΙΒΟΣ
«Οι επιτυχίες να αλλάξουν την κατάσταση»

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό Ελίνα Τζένγκο επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Eurokinissi Sports

Στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν η ίδια και άλλοι αθλητές, προκειμένου να προετοιμαστούν για τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου, εστίασε η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό Ελίνα Τζένγκο στις δηλώσεις της κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η 19χρονη πρωταθλήτρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες συνθήκες προπόνησης που κλήθηκε να ξεπεράσει το προηγούμενο διάστημα, σημειώνοντας: «Δυσκολίες δεν έχω μόνο εγώ, αλλά όλοι οι αθλητές σε όλη την Ελλάδα, και μετά από τις σπουδαίες αυτές επιτυχίες που σημειώσαμε όλοι ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί. Ευελπιστώ για το καλύτερο για όλους». Παράλληλα ευχαρίστησε τον προπονητή της, Γιώργο Μποτσκαριώβ, για ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, όπως είπε.

Για την επιτυχία της με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ανέφερε: «Ηταν μοναδική εμπειρία, ήρθε μια σπουδαία επιτυχία. Κατάφερα να φτάσω στον στόχο μου, και σε αυτό βοήθησε και το ότι στη διάρκεια της χρονιάς πήγα σε πολλούς αγώνες στο εξωτερικό».