ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Αναστολή πλειστηριασμών για άλλες πέντε λαϊκές οικογένειες επέβαλαν χθες σωματεία
Πέμπτη 15 Δεκέμβρη 2022

Νέα συγκέντρωση πραγματοποίησαν χθες σωματεία και μαζικοί φορείς στην εταιρεία διαχείρισης «κόκκινων» δανείων «do Value» στην Αθήνα, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, απαιτώντας και πετυχαίνοντας τη διευθέτηση άλλων πέντε περιπτώσεων σπιτιών λαϊκών οικογενειών που απειλούνταν με πλειστηριασμό.

Βγαίνοντας από τη συνάντηση ο Βάλσαμος Συρίγος και η Εφη Χαλιού, από την Επιτροπή του ΠΑΜΕ ενάντια στους πλειστηριασμούς, υπογράμμισαν την ανάγκη οργάνωσης και κλιμάκωσης της πάλης για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, καθώς χιλιάδες νοικοκυριά έρχονται αντιμέτωπα με τον κίνδυνο να ξεσπιτωθούν. Το αίτημα που προβάλλει το ΠΑΜΕ είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας με νομοθετική ρύθμιση, το «κούρεμα» των χρεών της λαϊκής οικογένειας, η διαγραφή των ληστρικών τόκων.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή του ΠΑΜΕ ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις συνεχίζει τη δράση της, έχοντας εντάξει στο δυναμικό της μαχόμενους νομικούς, συνδικάτα που δραστηριοποιούνται στον τραπεζικό κλάδο και άλλους συνδικαλιστές, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των λαϊκών νοικοκυριών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:

-- Του ΠΑΜΕ: 2103833786 και 2103301847

-- Της Επιτροπής: 6974010107 και 6945757855

Και στο email: pleistiriasmoi@pamehellas.gr