Την Πέμπτη η κηδεία του δημοσιογράφου του «Ριζοσπάστη» Φώτη Κοντόπουλου

Στις 3 μ.μ. στο νεκροταφείο της Πετρούπολης

Τρίτη 10 Γενάρη 2023

Την Πέμπτη στις 3 μ.μ., στο νεκροταφείο της Πετρούπολης, συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι θα πούμε το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» Φώτη Κοντόπουλο, ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, έχοντας παλέψει γενναία με τον καρκίνο.

Γεννημένος στην Αθήνα τον Ιούλη του 1975, ο Φώτης οργανώθηκε από τα μαθητικά του χρόνια στην ΚΝΕ. Τελειώνοντας μια ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας, έκανε τα πρώτα του βήματα ως συντάκτης του «Ριζοσπάστη», αρχικά στο τμήμα της Νεολαίας και στη συνέχεια στο Ελεύθερο και στο Οικονομικό ρεπορτάζ.

Στον «Ριζοσπάστη» παρέμεινε μέχρι το τέλος της σύντομης ζωής του, έχοντας προσφέρει για 28 χρόνια στην εφημερίδα. Τα τελευταία χρόνια, εκτός από τα θέματα της Οικονομίας, παρακολουθούσε για την εφημερίδα και τη συνδικαλιστική δράση των βιοπαλαιστών ΕΒΕ.

Ο Φώτης ήταν παντρεμένος με την Ελένη Τζιβρά, δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη», και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Στεκόμαστε στο πλευρό τους, όπως και στο πλευρό του Σπύρου Τζιβρά, αδερφού της Ελένης, ο οποίος εργάζεται ως εικονολήπτης στο πόρταλ «902.gr.

Στη μνήμη του Φώτη Κοντόπουλου η ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» προσφέρει στο Κόμμα 600 ευρώ.

Επίσης στη μνήμη του Φώτη Κοντόπουλου, που τόσο νέος, τόσο απροσδόκητα και άδικα «έφυγε» από τη ζωή, ο Γιώργος Κακουλίδης προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».