Γ. ΠΟΜΑΣΚΙ
Θα επικεντρωθώ στους αθλητές

Απογοητευμένος από τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, που οδήγησαν στην αποπομπή του από το ΔΣ της Ομοσπονδίας, εμφανίστηκε ο επιτυχημένος προπονητής μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό

Πέμπτη 19 Γενάρη 2023

Eurokinissi Sports

Στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές του στίβου, και τα οποία ζητούν άμεση λύση, αναφέρθηκε ο προπονητής Γιώργος Πομάσκι σε συνέντευξή του το πρωί της Τετάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Λεάνη, με αφορμή και την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού να τον εκτοπίσει από το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, μέσω τροπολογίας που εντάχθηκε «στα μουλωχτά» σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Γ. Πομάσκι καυτηρίασε το παράδοξο να θεωρείται «κώλυμα» το να είναι αμειβόμενος από την Ομοσπονδία ο εκπρόσωπος των προπονητών στον ΣΕΓΑΣ, ενώ χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ το αποτέλεσμα της προσπάθειας κάποιων, με κυβερνητικές παρεμβάσεις, να συρθεί η Ομοσπονδία σε νέες εκλογές, μόλις ενάμιση χρόνο μετά τις τελευταίες.

Ο διακεκριμένος προπονητής στίβου, και πρόσφατα νικητής στις ψηφοφορίες τόσο των αθλητικών συντακτών (ΠΣΑΤ) όσο και του ΣΕΓΑΣ για τον καλύτερο προπονητή του 2022, τόνισε επανειλημμένως ότι ρόλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ είναι να φροντίζει για το καλό του αθλήματος και των αθλητών. «Τα παιδιά περιμένουν από εμάς να τους λύσουμε τα προβλήματα της προετοιμασίας, πού να προπονηθούν, να στήσουμε καλό αγωνιστικό πρόγραμμα, να έχουμε αγώνες σε καλύτερα γήπεδα», είπε χαρακτηριστικά, και εστίασε στα σημαντικά προβλήματα που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σήμερα οι αθλητές, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν στον στίβο.