Στον αγώνα της Πολωνίας, πέραν της σπουδαίας επίδοσης, ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι είχε επίσης άλλα δύο σημαντικά άλματα, πάνω από τα 8,20 μ. (8,24 μ., 8,27 μ.), ενώ είχε ξεκινήσει με 8,07 μ. 2ος στο ίδιο αγώνισμα ήταν ο Σουηδός Τομπίας Μόντλερ με 8,17 μ. και 3ος ο Κουβανός Μάικελ Μασό με 7,84 μ.
Η επόμενη εμφάνιση του Μ. Τεντόγλου αναμένεται να είναι εντός Ελλάδας, καθώς θα δώσει το «παρών» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ (18/2), ενώ θα ακολουθήσει η συμμετοχή του στο διεθνές μίτινγκ της Μαδρίτης (22/2), που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Στο μίτινγκ του Τορούν από ελληνικής πλευράς συμμετείχε και ο πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής, που αν και προερχόμενος από σημαντική εμφάνιση στην Καρλσρούη (5,83 μ.), στην πολωνική πόλη δεν μπόρεσε να βρει τα καλά του άλματα, μένοντας στα 5,52 μ.