Στους δρόμους ξανά οι Πατρινοί
Σάββατο 11 Μάρτη 2023 - Κυριακή 12 Μάρτη 2023

Σε νέα μεγάλη συγκέντρωση και συλλαλητήριο προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής χιλιάδες εργαζόμενοι και νεολαίοι στην Πάτρα.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου, της δημοτικής αρχής, συνδικάτων εργαζομένων, φοιτητικών συλλόγων, μαθητικών συμβουλίων, αλλά και άλλων λαϊκών φορέων, διατράνωσαν ξανά την απαίτησή τους να σταματήσουν οι θυσίες στον βωμό των επιχειρηματικών ομίλων, καταδικάζοντας ταυτόχρονα όλους όσοι τους υπηρετούν.

«Το "πάμε κι όπου βγει" δεν βγαίνει πουθενά, μόνο τραγωδίες το σύστημα γεννά», ακούστηκε για ακόμη μια φορά πολύ δυνατά στην πόλη, μαζί με το σύνθημα «Οργάνωση και αγώνας να γίνει η οργή, καμία μάνα μην κλάψει άλλο παιδί».

Δόθηκε παράλληλα απάντηση στην προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων και της νεολαίας, αφού καταγγέλθηκε η πρωινή προσαγωγή των δύο μαθητών του 4ου Γυμνασίου (ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του 15μελούς), απ' την αστυνομία, με την επισήμανση ότι εργαζόμενοι και αγωνιζόμενη νεολαία δεν κάμπτονται από τέτοιου είδους ενέργειες, αντιθέτως δυναμώνουν τον αγώνα τους.