ΒΟΛΕΪ
«Σφραγίζονται» εισιτήρια;
Σάββατο 30 Μάρτη 2002

Sportidea

Η ήττα σημαίνει υποβιβασμό για την ΑΕΚ, η νίκη δικαίωμα στην ελπίδα
Με στόχο να ζευγαρώσουν τις νίκες τους και να κατακτήσουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, οι «μεγάλοι» της Α1 ανδρών υποδέχονται σήμερα τους αντιπάλους τους, στους δεύτερους αγώνες των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ηττημένη της πρώτης αναμέτρησης με 3-0 Ολυμπιάδα Πατρών (19.00), έχοντας στο μυαλό του μόνο τη νίκη προκειμένου να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση. Τις ίδιες βλέψεις έχει και ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει στον «Τάφο του Ινδού» τον Αρη (19.00), τον οποίο στον πρώτο αγώνα τον είχε νικήσει με 3-0. Παράλληλα, μια θέση στην «4άδα» διεκδικεί σήμερα και ο κυπελλούχος Ηρακλής στο «Κατσάνειο» (19.00) έναντι του Πανελληνίου στη ρεβάνς του 0-3 στην Κυψέλη.

Οσον αφορά στην Ορεστιάδα, αν και στην πρώτη μάχη είχε επικρατήσει εκτός έδρας του ΠΑΟΚ με 3-1, δεν αναμένεται σήμερα να να έχει εύκολο έργο στην έδρα της (19.00), καθώς ο «Δικέφαλος» συνηθίζει να... σπάει έδρες. Αν χρειαστεί τα «ζευγάρια» των πλέι οφ να δώσουν και τρίτο αγώνα τότε θα αναμετρηθούν αύριο στις ίδιες έδρες και την ίδια ώρα. Στο μεταξύ, τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή στο στόχο της παραμονής της στην κατηγορία, θα αναζητήσει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται το Ρέθυμνο (18.30) στο πλαίσιο της δεύτερης μεταξύ τους αναμέτρησης στα πλέι άουτ της διοργάνωσης. Οι Κρητικοί προηγούνται με 2-1 στις νίκες και αν σήμερα επικρατήσουν τότε η «Ενωση» θα ακολουθήσει στην Α2 τον Ιωνικό ΝΦ. Σε αντίθετη περίπτωση θα δοθεί και τρίτος αγώνας στο Ρέθυμνο (03/04).