ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ξεκινούν οι πιο όμορφες μαθητικές γιορτές
Τετάρτη 5 Απρίλη 2023

Τον μήνα Απρίλη σε πάνω από 100 πόλεις, χωριά και γειτονιές της χώρας μας θα στηθούν οι πιο όμορφες μαθητικές γιορτές και θα απλώσουν το σύνθημα: «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας... #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ».

Τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ, ειδικά φέτος και μετά τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις του λαού μας για το έγκλημα στα Τέμπη, είναι το ραντεβού των χιλιάδων μαθητών που:

Ολες οι Οργανώσεις, οι Μαθητικές ΟΒ, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ έχουν βάλει ήδη μπροστά τις μηχανές και με σχέδιο, πείσμα και αισιοδοξία, με τα καλέσματα και τα προγράμματα των Μαθητικών Φεστιβάλ στο χέρι, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία τους, για να φτάσει παντού το σύνθημα και το μήνυμά τους.

Ολοι μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να γίνουν γνωστά τα Μαθητικά Φεστιβάλ σε ακόμα περισσότερους, στολίζοντας τα σχολεία και τις γειτονιές τους με τις αφίσες ή μοιράζοντας τις ανακοινώσεις ώστε από χέρι σε χέρι να φτάσουν σε χιλιάδες μαθητές. Αλλοι μπορούν να βάλουν τη δική τους πινελιά εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα των Μαθητικών Φεστιβάλ με το μεράκι τους για τραγούδι, χορό, καλλιτεχνική δημιουργία!

Κάρτες οικονομικής ενίσχυσης


«Χορηγός» τους; Το δίκιο τους, οι αγώνες τους, το μεράκι και η δίψα τους για συζήτηση, συλλογικότητα, δημιουργία, έκφραση, άθληση, διασκέδαση!

Μαζί με αυτά και προκειμένου να είναι όμορφα, καλαίσθητα και αναβαθμισμένα, η ΚΝΕ διακινεί κάρτες οικονομικής ενίσχυσής τους.

Οι κάρτες έχουν βγει σε τρία σχέδια: