«Εφυγε» από τη ζωή ο Νίκος Καραντωνίου
Τρίτη 30 Μάη 2023

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΦΩΤΟ

Η ΚΟΒ Μεταμόρφωσης του ΚΚΕ με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΝΤΩΝΙΟΥ, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το Σάββατο 27 Μαΐου.

Ο σύντροφος Νίκος υπήρξε μέλος του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του και το υπηρέτησε από όποια χρέωση του δόθηκε: Γραμματέας της ΚΟΒ, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Μεταμόρφωσης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στο κίνημα στο Συνδικάτο Οικοδόμων, στους συνταξιούχους.

Η Κομματική Οργάνωση Μεταμόρφωσης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στα παιδιά του και συντρόφους Ειρήνη, Κυριάκο, Βασίλη, στα εγγόνια του, τον Νίκο και τον σύντροφο Σταύρο, στους οικείους του και λοιπούς συγγενείς.

Στη μνήμη του η ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Μεταμόρφωσης προσφέρουν 500 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ.

Τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΝΤΩΝΙΟΥ εκφράζει και το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. «Ο συνάδελφος Νίκος μπήκε από μικρός στη βιοπάλη και την οικοδομή. Μέλος του Συνδικάτου μας από την ίδρυσή του. Διετέλεσε μέλος της διοίκησης του παραρτήματός μας στο Νέο Ηράκλειο για πολλά χρόνια και από τη θέση του ταμία», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.